“Happiness doesn't result from what we get, but from what we give.”

“What we do for ourselves dies with us. What we do for others and the world remains and is immortal.”
— Albert Pike (1809 – 1891)

Листа на активни членови на Х.З. "Ристо Калиников"

Биографија

  • Момчето кое ја разбуди Хуманоста во Гевгелија
  • Ристо Калиников

Времеплов

  • Нашиот Ристо од мали нозе

Аквариус Бенд

  • Бендот на Ристо Калиников
  • Инструмент: Гитара